Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to the current issue Skip to site footer

Journal of Technology and Food Processing (JTFP)

Journal of Technology and Food Processing (JTFP)
  • About
  • Login
  • Register
  • Search
  • Current
  • Archives
  • Announcements
Search
  • Register
  • Login
Search

Current Issue

Vol. 3 No. 01 (2023): Januari
					View Vol. 3 No. 01 (2023): Januari
Published: 2023-01-31

Articles

  • PEMANFAATAN TEPUNG AMPAS TAHU SEBAGAI BAHAN TAMBAHAN PEMBUATAN SNACK BAR DITINJAU DARI KADAR PROTEIN DAN DAYA TERIMA PEMANFAATAN TEPUNG AMPAS TAHU SEBAGAI BAHAN TAMBAHAN PEMBUATAN SNACK BAR DITINJAU DARI KADAR PROTEIN DAN DAYA TERIMA

    Diah Ratnasari
    1-9
    • PDF
  • PENGEMBANGAN KEDAI BESTE COFFEE PENGEMBANGAN KEDAI BESTE COFFEE

    Akh Khotib Kurniawan, Safira Qintari Yudith Vitarani
    10-15
    • PDF
  • PENGARUH KOMBINASI BAKSO DAGING IKAN LELE DAN DAGING AYAM DENGAN PENAMBAHAN ENZIM TRANSGLUTAMINASE PENGARUH KOMBINASI BAKSO DAGING IKAN LELE DAN DAGING AYAM DENGAN PENAMBAHAN ENZIM TRANSGLUTAMINASE

    Nur Alam Ali, Wadli, Muhamad Hasdar
    16-24
    • PDF
View All Issues
ADDITIONAL MENU
  • Editorial Team
  • Peer Reviewer
  • Focus and Scope
  • Author Guidelines
  • Publication Ethics
  • Online Submission
  • Contact
  • Indexing

 

SUPPORTED BY
TEMPLATE
TOOLS

COUNTER
Web Analytics

Journal of Technology and Food Processing (JTFP)

Organized by: Prodi Ilmu Teknologi Pangan Universitas Muhadi Setiabudi
Jl. Pangeran Diponegoro No.KM.2, Rw. 11, Pesantunan, Kec. Wanasari, Kabupaten Brebes, Jawa Tengah 52221
email : jtfp@umus.ac.id 

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.